Inloopavond herinrichting Zwaaikolk in Wapenveld

Op woensdagavond 16 januari is er een inloopbijeenkomst over de herinrichting van de Zwaaikolk in Wapenveld. De avond duurt van 19.00 tot 20.30 uur en wordt gehouden in De Hof van Cramer, Putterweg 2d in Wapenveld.

Voorlopig plan

Het plan dat we presenteren is een voorlopig ontwerp en is bedoeld voor de uitvoering van groot onderhoud aan de openbare ruimte en het verbeteren van de verkeersveiligheid. Het ontwerp lijkt op De Kade, dat een aantal jaren geleden is uitgevoerd. Verder wordt de openbare verlichting vervangen en regenwater afgekoppeld van het bestaande riool.

Inloopbijeenkomst

De avond heeft het karakter van een inloopbijeenkomst. U kunt met de ‘makers’ van de plannen van gedachten wisselen. Op formulieren kunt u uw aanmerkingen en/of suggesties aangeven. Als u persoonlijk over de verdere uitwerking van de plannen geïnformeerd wilt worden, dan kunt u dit ook aangeven. U kunt op elk moment binnenlopen en met andere aanwezigen van gedachten wisselen.

Alleen samen met u kunnen wij de goede maatregelen nemen om de verkeersveiligheid te verbeteren en zo een duurzaam veilige omgeving creëren.

Uitgelicht