Naar school met leerlingenvervoer

Gaat uw kind in het nieuwe schooljaar met het leerlingenvervoer naar school? Dan krijgt u vanaf 16 juli per post een brief met informatie van PlusOV. In de brief vindt u de instap- en uitstapadressen en de dagen waarop PlusOV uw kind gaat vervoeren.

PlusOV regelt het leerlingenvervoer in onze gemeente en vraagt ouders en verzorgers de gegevens goed te checken. Omdat nog niet alle aanvragen voor leerlingenvervoer binnen zijn, kan het vervoer van een kind nog veranderen.

In de tweede week van augustus krijgt u van PlusOV definitieve informatie over het vervoer van uw kind vanaf het nieuwe schooljaar.

Aanvragen of wijzigingen voor 23 juli indienen

Nieuwe aanvragen en wijzigingen moeten voor 23 juli zijn ingediend bij de gemeente Heerde om verzekerd te zijn van vervoer op de eerste dag van het schooljaar. Bent u te laat met indienen, dan is er de eerste drie weken van het nieuwe schooljaar geen vervoer geregeld.

Om uw kind via PlusOV te kunnen vervoeren heeft u onze toestemming nodig. Ook moet uw kind dan in onze gemeente staan ingeschreven. Zodra uw kind die toestemming heeft krijgt PlusOV opdracht om het vervoer van uw kind te regelen.

Meer informatie

Voor meer informatie over het aanvragen van leerlingenvervoer, verhuizing van uw kind of wijziging van school kunt u terecht bij de gemeente, tel. (0578) 69 94 94.

Meer informatie over PlusOV en leerlingenvervoer vindt u op www.plusov.nl. U kunt ook bellen met (088) 758 76 55 (dagelijks van 06.30-22.00 uur).

Uitgelicht