Helpt u ons mee om u beter van dienst te zijn?

De komende jaren zijn preventie (voorkomen), signaleren en vroegsignaleren belangrijke uitgangspunten in de gemeente Heerde. Door vroeg in te spelen op signalen dat iemand hulp nodig heeft, kan worden voorkomen dat situaties misschien uit de hand lopen.

We willen zorgen dat mensen op tijd de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Dus preventief signaleren is om erger te voorkomen.

Behoefte aan een loket?

Om dit goed te kunnen doen is een goed werkend netwerk van personen en instanties nodig die de ogen en oren in de gemeente zijn. En die ook in staat zijn om signalen op te pakken en bij de juiste organisaties te melden.

De gemeente Heerde wil daarom onderzoeken of er behoefte is aan een loket/vindplaats waar verschillende organisaties samenwerken om zo snel mogelijk hulp te kunnen bieden waar dat nodig is. Maar nog belangrijker, om het vinden van de juiste hulp makkelijker te maken. Ook willen wij graag weten wat u nodig heeft om meer gebruik te maken van uw eigen kracht en/of netwerk als u tegen problemen aanloopt.

De enquête

Wij willen graag uw mening horen over hulpverlening. De enquête kunt u online invullen (tot en met 20 juli) via onderstaande link:

Naar de online enquête over hulpverlening

Deze enquête is ook in een papieren versie beschikbaar op diverse locaties, zoals De Heerd, Bibliotheek, CJG, Gemeentekantoor en het Gezondheidscentrum.

Tevens zullen de komende 4 weken interviews, aan de hand van deze enquête, worden afgenomen op diverse locaties. U kunt ons bijvoorbeeld aantreffen bij sportverenigingen, zorginstellingen en/of evenementen binnen de gemeente Heerde.

Wij willen u hierbij vragen deze enquête voor ons in te vullen of medewerking te verlenen aan een interview, zodat wij weten welke behoefte er leeft bij u als inwoner.

Uitgelicht