Werven advertenties gemeentegids 2020

Bedrijven en instellingen binnen de gemeente Heerde worden in deze tijd weer benaderd door het acquisitieteam van Akse Media.

Zij maken in opdracht van de gemeente de jaarlijkse gemeentegids op. Op uw verzoek kunnen zij een brief van de gemeente Heerde overhandigen.

Omdat ondernemers in het verleden weleens benaderd werden door malafide bedrijven, is het goed om te weten dat Akse Media een gerenommeerde uitgeverij is. Bij twijfel kunt u bellen met mevrouw F. Steenbergen van Akse Media via telefoonnummer (0223) 668877.

Eventuele kosten voor vermelding in gemeentegids

Voor niet-commerciële instellingen is een basisvermelding in de gids gratis. Het gaat dan om een naam, adres, woonplaats, contactpersoon, telefoonnummer, e-mail en website. Alleen bij extra informatie (zoals activiteiten, doelstellingen), een extra rubriek of een advertentie zijn er kosten aan verbonden.

Wijzigingen doorgeven

Zijn de gegevens van uw organisatie, vereniging of instelling niet juist? Geef dan de wijzigingen rechtstreeks door bij Akse Media via de mail, de website of de bon op pagina 72 van de gids.

  • per e-mail: redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentegids Heerde);
  • telefonisch: (0223) 67 30 10 (redactie Akse Media);
  • schriftelijk: Akse Media (ter attentie van gemeentegids Heerde), Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.