Wilt u van gedachten wisselen met de burgemeester?

Wilt u van gedachten wisselen met de burgemeester over zaken als corona, gemeentelijk beleid of ideeën voor de toekomst? De burgemeester wil ook graag met u bespreken hoe u kijkt naar de nasleep van de corona-uitbraak in onze gemeente, zoals bijvoorbeeld herdenken of nazorg.

Als u met haar van gedachten wilt wisselen kunt u zich aanmelden voor een videochat met haar op donderdagavond 2 juli tussen 20.00-21.00 uur. Een gesprek duurt tien minuten. De gesprekken worden gevoerd via WhatsApp, daar moet u dus wel over beschikken.

Hoe werkt het?

Als u zich aanmeldt, plannen wij de volgorde van de gesprekken. U krijgt tien minuten toegewezen. Wij geven aan u door hoe laat dat is. U wordt op het doorgegeven tijdstip gebeld door de burgemeester via het WhatsApp-nummer van de gemeente.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via ikdoemee@heerde.nl. Dit kan tot en met woensdag 1 juli. Graag als onderwerp aangeven ‘videochat burgemeester’. Verder ontvangen we graag uw naam en telefoonnummer. U mag ook aangeven waarover u wilt praten, maar dit hoeft niet. Mochten we zoveel aanmeldingen krijgen dat we u niet kunnen uitnodigen, dan hoort u dat natuurlijk ook.