Start groot onderhoud Kerkweg in Vorchten

Maandag 12 maart 2018 start het groot onderhoud van de Kerkweg in Vorchten. De werkzaamheden aan de Kerkweg vinden plaats tussen de Papelandseweg en de Vorchter Enkweg.

Buiten de bebouwde kom van Vorchten wordt het asfalt op de rijbaan deels verwijderd en vernieuwd. Binnen de bebouwde kom wordt het asfalt verwijderd en vervangen door een klinkerverharding. Deze klinkerverharding sluit aan op de verharding die vorig jaar is gemaakt bij de kerk in Vorchten.

De bermen langs de rijbaan worden voorzien van grasbetonstenen. De kruisingen met de Ziebroekseweg en Plakkenweg worden verhoogd en op het asfalt wordt een markering aangebracht.

Afsluiting

Van maandagochtend 12 maart tot maandag 9 april wordt de gehele Kerkweg tussen de Papelandseweg en Vorchter Enkweg afgesloten voor al het verkeer.

Van maandag 9 april tot vrijdag 11 mei wordt alleen het gedeelte tussen de Papelandseweg en Ziebroekseweg afgesloten voor het verkeer.

Het verkeer wordt omgeleid via de IJsseldijk, Kerkdijk en Kanaaldijk. Dit wordt met borden aangegeven. Enige overlast is helaas niet te voorkomen.

Uitgelicht