Fietst u mee met de wethouder?

Op 19 mei wordt het nieuwe fietsknooppuntennetwerk op de Veluwe geopend. Wethouder Wolbert Meijer fietst daarom ’s ochtends een route langs diverse knooppunten.

Iedereen die dat wil, is van harte welkom om met hem mee te fietsen. De fietstocht start om 09.30 uur bij de TIP in Heerde (Bonenburgerlaan 6).

Fietstocht

Samen met de wethouder fietst u een route van ongeveer 20 kilometer. Onderweg is er een koffiepauze en een pannenkoekenlunch. De route leidt langs verschillende mooie punten in Heerde en langs de hoogwatergeul. Een unieke kans om de schoonheid van onze gemeente te ontdekken!

Fietsroutes

De route die de wethouder fietst, volgt voor een deel de fietsroute van het Waterschap, die wordt gepresenteerd bij de start van de fietstocht. Daarnaast loopt de fietstocht voor een deel ook langs de Cittaslow Streekproductenroute die binnenkort beschikbaar komt.

Meefietsen?

Iedereen die dat wil is van harte welkom om met de wethouder mee te fietsen. U hoeft zich daarvoor niet van tevoren aan te melden. U hoeft alleen maar op tijd te verschijnen met uw fiets!