Glasvezel buitengebied - meedoen kan nog!

Woont u in het buitengebied, en wilt u alsnog een glasvezelabonnement? Dat kan!

Momenteel wordt in het buitengebied glasvezel aangelegd door Glasvezel buitenaf. Dit is mogelijk omdat meer dan de helft van de bewoners heeft gekozen voor een abonnement. Maar mogelijk zijn er nog bewoners die twijfelden, of die onlangs naar het buitengebied zijn verhuisd. Voor hen is er goed nieuws: Glasvezel buitenaf heeft de ambitie om door te groeien. De komende weken (tijdens de aanleg) houdt Glasvezel buitenaf samen met de dienstaanbieders een actie om mensen die zich alsnog aanmelden de mogelijkheid te geven mee te doen, zonder de betaling van de minimaal € 995,00 aansluitkosten.

Glasvezel buitenaf organiseert deze actie, omdat zij zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid wil geven gebruik te maken van snel internet. Dus ook mensen die nog twijfelden of verhuisd zijn naar het buitengebied. De komende weken is een goed moment om een dergelijke actie te houden omdat de aanleg van de huisaansluitingen nog niet gestart is en eventueel nieuwe klanten daarom nog mee kunnen.

Tot 17 juni kunnen mensen zich daarom nog aanmelden, zonder dat ze de aansluitkosten van € 995,00 moeten betalen.

Heeft u vragen over de aanleg van glasvezel in Noordoost Veluwe? Kijk dan op www.glasvezelbuitenaf.nl, onder deelgebied Noordoost Veluwe, kopje 'aanleg'