Oefeningen van Defensie

Op het Artillerie Schietkamp (ASK) kunnen overdag schietoefeningen worden gehouden. Militaire oefeningen, schietoefeningen die 's avonds plaatsvinden en afsluitingen van de Nieuwe Zuidweg vermelden we.

Op het Artillerie Schietkamp (ASK) kunnen overdag schietoefeningen worden gehouden. Militaire oefeningen, schietoefeningen die 's avonds plaatsvinden en afsluitingen van de Nieuwe Zuidweg worden onderstaand vermeld.

  • Op 1 oktober 2020 wordt het schietterrein van het Artillerie Schietkamp (ASK) uitgebreid vanwege schietoefeningen. De Nieuwe Zuidweg is dan niet toegankelijk tussen 08.00-17.00 uur.
  • Van 14 tot en met 18 september 2020 zijn er militaire oefeningen in het gebied tussen Lelystad, Kampen, Epe en Zwolle in de provincies Flevoland, Overijssel en Gelderland.
  • Van 14 september tot en met 2 oktober 2020 zijn er militaire oefeningen in het gebied tussen Harderwijk, Hattem en Apeldoorn.
  • Van 5 tot en met 9 oktober 2020 zijn er militaire oefeningen in het gebied tussen Dronten, Wijhe en Nunspeet.

Vragen of klachten

Voor vragen of klachten over de schietoefeningen kunt u bellen met de klachtenlijn: (0525) 65 77 00. Voor klachten over vliegverkeer kunt u bellen met: (0800) 02 26 033.

Schaderegeling

Als er schade door de oefeningen is ontstaan, kunt u dit onder vermelding van zoveel mogelijk gegevens (zoals eenheid, kenteken voertuig, datum en tijd, plaats, soort schade) melden bij de sectie Claims van Defensie.