Contactgegevens en openingstijden

Wilt u contact met de gemeente Heerde? Bekijk de openingstijden en contactmogelijkheden.

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur;
  • Burgerzaken heeft ruimere openingstijden op woensdag van 07.30 tot 20.00 uur.

Telefonische bereikbaarheid

  • Maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 17.00 uur;
  • Vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur.

De gemeente Heerde werkt op afspraak. Voor producten van balie Burgerzaken moet u een afspraak maken. Dit geldt ook voor het afhalen van documenten en bekijken van ter inzage liggende stukken. U kunt eenvoudig online een afspraak inplannen. Bellen of e-mailen om een afspraak te maken kan ook.

Bezoekadres Postadres
Eperweg 5 Postbus 175
8181 ET Heerde 8180 AD Heerde
Telefoon: (0578) 69 94 94 Fax: (0578) 69 52 88
Logo van WhatsApp 06 40 44 81 96 (meer over WhatsApp) contactformulier
  gemeente@heerde.nl

Beveiligd e-mails ontvangen en verzenden kan met Cryptshare. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Beveiligd e-mailen'.

Gebruik mondkapje

Vanaf 1 december is het dragen van een mondkapje in openbare binnenruimtes verplicht. Dit geldt ook voor het gemeentekantoor. Zowel onze medewerkers als bezoekers moeten daarom een mondkapje dragen – voor de baliemedewerkers hoeft dit niet, omdat ze achter een kuchscherm zitten. Neemt u een mondkapje mee als u naar het gemeentekantoor komt? Als u geen mondkapje bij u heeft, krijgt u er een van ons.

We vragen u om uw contactgegevens. Dit doen we om de GGD te helpen met hun bron- en contactonderzoek als een bezoeker corona blijkt te hebben. Als u op afspraak bij ons komt, dan hebben we uw contactgegevens al. Als u geen afspraak heeft, vragen we u daarom. Natuurlijk gebruiken we deze gegevens alleen hiervoor en vernietigen we ze na 14 dagen.

Melding openbare ruimte

Ziet u een kapotte lantaarnpaal, losliggende stoeptegels, zwerfvuil of vernield straatmeubilair? Meld het bij de gemeente.

Wilt u buiten de openingstijden iets melden en kan uw melding niet wachten tot de volgende werkdag? Neem dan contact op via telefoonnummer (0578) 69 94 94Bij grote drukte kan het zijn dat u de calamiteitendienst niet direct te pakken krijgt. Probeert u het dan even later nogmaals.

Bestuur

Het college van burgemeester en wethouders, de griffie en het bestuurssecretariaat zijn gevestigd in het raadhuis. Ook de commissie- en raadsvergaderingen vinden hier plaats.

Raadhuis:
Dorpsstraat 1
8181 HL Heerde

Het raadhuis wordt momenteel gerenoveerd. Commissie- en raadsvergaderingen zouden daarom tijdelijk plaatsvinden in De Heerd. Vanwege het coronavirus worden de vergaderingen digitaal gehouden.

Overige contactgegevens