Kavels en panden

Bent u op zoek naar een mooi pand om te kunnen herontwikkelen? Of wilt u een nieuw, modern bedrijfspand creëren? Dan bent u bij de gemeente Heerde aan het juiste adres.

Bekijk het overzicht van kavels en panden die de gemeente Heerde te koop aanbiedt:

Per locatie treft u informatie aan. De informatie bestaat uit een kavelpaspoort met de kenmerken van het specifieke object. Ook het bestemmingsplan en de beeldkwaliteitskaart (indien beschikbaar) zijn te bekijken.

Spelregels kavels en panden

Bij de verkoop van kavels en panden hanteert de gemeente Heerde een aantal spelregels. Deze regels zijn van toepassing op alle objecten. Heeft u interesse in een kavel of pand? Lees dan eerst onderstaande regels goed door.

  1. Wanneer u serieuze interesse heeft in een kavel en/of pand en u wilt in onderhandeling, dan kunt u de kavel en/of het pand ‘onder bod’ leggen. Dit kunt u doen door een e-mail aan ons verkoopteam te sturen, waarin u een concreet bod op de kavel en/of het pand doet. Wij bekijken vervolgens uw bod en bekijken of wij onderhandeling wenselijk vinden. De kavel en/of het pand ligt pas ‘onder bod’, zodra u hiervan een bevestiging van ons ontvangt. Zodra de kavel en/of het pand onder bod ligt, zijn wij alleen met u in onderhandeling. Andere mensen die interesse hebben, zullen op de hoogte worden gebracht dat de kavel en/of het pand onder bod ligt.
  2. Bij de herontwikkelingslocaties wordt er gewerkt op basis van uitnodigingsplanologie (pdf, 397Kb).
  3. De overeenstemming tot aankoop van een kavel en/of pand komt pas tot stand als het college van BenW officieel instemt met de verkoop. Dit is pas het geval, als u een verkoopbesluit ontvangt.
  4. Heeft u een vraag over de kavel en/of het pand? U kunt deze stellen aan ons verkoopteam.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van het actuele aanbod? Toevoegingen aan het aanbod van kavels en panden maken wij via Twitter bekend. Volg daarom de gemeente Heerde op Twitter.